Rattakoondised Begias: #2

Täna esimene võistlus: GENT-WEVELGEM, mis kuulub “2017 UCI NATIONS’ CUP U23” sarja.

Eile käisime Mandriga vaatamas tüüpilist Belgia nädalavahetuse rattarallit – mõned piirdeaiad olid maha pandud, üks politsei, paar reguleerijat, üks kohtunik stopperiga ja võidusõit võis alata – 10-ne kilomeetrisel ringil ~130 km. Meie poistest ka kolm tükki joonel, et võidusõidumaitset kevadel tunda saada. Rahvast nagu murdu – kohvikutes istumas, kihlvedusid sõlmimas, jätsi söömas – terve kultuur.

Edasi liikusime tänase võistluse briifingule – UCI ja kohalikud tähtsad tegelased jagasid infot ning muuhulgas loosisid välja ka karavani autode järjekorra – õnnelik või õnnetu, aga meie saime 19. numbri ehk poisid peavad suuresti ise hakkama saama kui midagi juhtub, sest tagant ette tulek võtab aega.

Õhtul istusime Mandriga maha, võtsime erinevad kaardid ette, kasutasime muuhulgas loomulikult ägedaid tehnoloogiaid ja vaatasime üle tuuletingimused, millest lähtuvalt sai paika pandud ka sõidu taktika – kes, kus, millal, midagi teeb. Tiim arutas selle omavahel läbi ja tundus, et mandross puges poistele ikka vaikselt hinge (mis on ainult hea!), samas kui mina ootan huviga esimest päris-võistlus-kogemust.

Edu poistele!

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s