Teeme koostööd?

Esimene loeng on seljatatud. Juhuu! Äge oli – mõnus seltskond ja kena õhtu ja huvitavad teemad.
Ja teate, meil oli seal ka üks maratonihuviline mees, kes lisas omalt poolt “teispoolsuse”-nägemust 🙂

Kui ma seda õhtut ettevalmistasin, tajusin väga teravalt, et eriti nii laia teema puhul (“Kas ka mina suudan (pool) maratoni joosta/sõita?”) tahaksin seda läbi viia seminari vormis – suhelda ja dialoogi pidada. On ju meil kõigil erinev vaatepunkt, seisukoht, huvipakkuvad teemad, ootused. Sestap kui me seda õhtust olengut alustasime, lasin ma kõigil kirjutada oma küsimuse / ootuse / hirmu paberile, millele tema tahaks täna vastust saada. Kas kõik said oma vastused? Ma usun, et vähemalt osaliselt. Tundus, et selline formaat toimib paremini kui klassikaline loeng.

Aga kui hästi kaugelt binokliga vaadata, siis võib õhtu mõtte kokku võtta lausega: “Jah, kõik suudavad. Tervist ja pühendumist on küll vaja. Nüanss on muidugi selles, et mis ajaga ehk tulemusega, eks”.

Täpselt samal erinevuse ja ootuste põhjusel ning sooviga, et SHE-projektil oleks enamgi väärtust ja arengut, otsisin lauasahtlist välja 2 TARTU Vomaxi kinkekaarti väärtustega 20 ja 27 €. Ma tahaks need ära anda ja ma ei taha nende eest raha, aga ma tasuta ei anna :), ma tahan midagi väärtuslikumat – infot tahan!

Niisiis lähevad loosi kinkekaardid nende vahel, kes (a) siin lehel või (b) SHE FB-lehel vastavad küsimus(t)ele:

 1. Milliste treeningutega tegeled sina? (ratas, jooks, suusatamine, aeroobika ja/või midagi muud?)
 2. Millised ootused on sul SHE-projektile? Mis sind huvitab, millised üritused / teemad või hoopis midagi muud? Kui sul ei ole ootusi ja tahad olla lihtsalt vaatleja – siis nii ütlegi.
 3. Vabamikrofon 🙂
Kui sind ei huvita kinkekaardi loosimises osalemine (oled Tallinnast vms.), anna sellest märku ja nende vahel läheb loosirattasse SHE:MARATHONI loengusarja tasuta osalemine. Ma ei tea, kas kõik loengud saavad päriselt peetud, aga võitjal on võimalus nendel alati tasuta osaleda. Igal juhul on sinu arvamus väga tähtis. Ja isegi kui sa pole kordagi veel sõna võtnud või ei taha üldse mingis loosimises osaleda, kirjuta ikka!

Loosimine toimub 06.11.2011.

Mõnus õppepäev Sännas

5 kommentaari “Teeme koostööd?

 1. TÄPI ütles:

  Tere Karmen.
  1. Viimasel paaril aastal olen tegelenud peamiselt “outdoor” treeningutega. Alustasin kepikõnniga, sest ma ei suutnud kilomeetritki järjest joosta, aga oli suur soov ennast liigutada 🙂 Muidugi tahtsin võtta kaalust alla (nagu paljud naised). Tasapisi hakkas tulema – jooksuotsad muutusid järjest pikemaks, vahelduse mõttes sõitsin rattaga, käisin orienteerumispäevakutel. Võõrad pole ka bodypump, aeroobika ning spinning ja ühel lumerohkel talvel ostsin lõpuks suusadki! Sest nii kade meel oli neid õhetavaid ja õnnelikke nägusid vaadata, kes Supilinna ovaalil tiirutasid. 😛
  Eelmisel sügisel hakkasin käima ujumistrennides, sest senini oli ujumine ikka õudne piin ja ei saanud ju sellega leppida! Kuidagi märkamatult ongi minust saanud ujuja-rattur-jooksja, kuigi alustasin hoopiski orienteerumismeistrist sõbranna õhutusel.
  Minu meelest pole ka nii väga oluline, millega inimene tegeleb, sest enesega rahulolu ja head tuju saab igast liigutamiset 🙂
  2. Ootan näpunäiteid ja praktilisi nippe. Kuidas midagi ise teha või kuhu minna kui mingit erilist juppi vaja on. Samuti võiksid olla ka ülevaated ja võrdlused varustuse kohta (eriti naiseliku varustuse kohta; roosa ja lilleline, oh :P). Kui tegijail jätkub jaksu ning aega, siis võiks kajastada ka ingliskeelses meedias ilmunud artikleid, persoonilugusid ja muud huvitavat.
  3. Alahinnata ei tohiks ka isiklikku kontakti, ehk siis lobisemine kohvitassi taga mõnes hubases kohvikus või köögis annab uue hingamise 🙂

  Meeldib

 2. ailen ütles:

  Kirjutasin alguses pika-pika jutu, aga selle postitamise käigus seoses enda Googli accountil regamisega läks kõik kaotsi 😦
  Nüüd siis kirjutan lühidalt:

  1. Suvel peamiselt rattasõit: EEC, TRR, TRM, sel aastal ka 4 rattakrossi, Võru Rattaralli. Lisaks veel xdream B-rajal. Talvel: Bodypump, Pilates, aeroobika, spinning, ujumine.

  2. Kokkusaamised endasuguste nö amatöörsportlastega. Nt matkad rappa, ka ööbimisega üritused. Lihtsalt, et kõik saaks oma kodukohast välja.
  Ise ma vist ei hakka kunagi enda rattal ise juppe vahetama ja valima (kui siis värvi :-D)
  Teiste hea varustuse (riided,kingad, kiivrid) leide, ägedate välismaa rattatsikkide intervjuusid, videosid internetist tahaks küll näha.

  3. Aitäh mu emale, et ta mulle kunagi jalgratta ostsis ja aitäh mu peikale, et te veenis mind uusi rattaid juurde ostma 🙂

  Meeldib

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s